2016 12 12 sylwesterKolacja serwowana
Przystawka:
Przegrzebek na szafranowym risotto z zielonym groszkiem
Zupa:
Krem z pora z orzechami piniowymi i okruchami boczku
Danie główne:
Chrupiąca pierś z kaczki pieczona na winie w korzennych przyprawach z jabłkiem i śliwką podawana z pasztetem z kaszy gryczanej i fasoli
Deser:
Budino di caramello-włoski deser ze słonym karmelem, prawdziwą wanilią, bitą śmietaną oraz czekoladą toskańską

Danie gorące:
Katalońska zupa rybna z mulami
Open bar:
Wina, wódki, whiskey, kawa, herbata
Ciepłe i zimne przystawki:
Kalmary w chrupiącej panierce panco podawane z zatarem
Orientalny hummus
Tatar z łososia z dodatkiem zielonego ogórka, gruszki i suszonego pomidora
Ostrygi podane na lodzie
Mule w zaprawie pomidorowej
Bruschetta z serem kozim, kurkami i suszonym pomidorem
Sałatka Pera z karmelizowana gruszką, burakiem, mozzarellą, prażonym słonecznikiem na rucoli
Salatka z Miłością z granatem, szynką parmeńską, winogronem, serem kozim, miętą, pepperonccino na rukoli
Pasztety podawane z żurawiną
Wątróbka z wiśniami muśnięta czekoladą
199zł/os - 398zł/para