2020 01 13 homarJeśli jeszcze go nie jedliście, a wasza znajomość frutti di mare 🦐🦀🐙 wkracza w kolejny stopień wtajemniczenia to idealny krok👌🏼
Jednym słowem, pierwszy raz kiedy go spróbujecie podczas wspólnej kolacji może zadecydować o wszystkim... tak, o tym czy zagłębicie się dalej w kierunku odkrywania nowych smaków.
Dla jednych jedzenie owoców morza to podstawa diety, dla innych - kulinarne dopełnienie lub egzotyka. Niezależnie od podejścia do tej kwestii każda fascynacja jedzeniem przeradzająca się w coś bardziej poważnego musi przejść przez ten decydujący moment – pierwsze smakowanie.
W relacjach danie-jedzący trudno coś zaplanować, wszystko odbywa się najczęściej spontanicznie i na poziomie podświadomości. Oczywiście to my - obsługa restauracji kontrolujemy przebieg wydarzeń, ale każdy, kto kiedykolwiek planował przebieg pierwszego kosztowania mięczaków, skorupiaków dobrze wie, że w tej kwestii planowanie można odłożyć na bok. Akt smakowania zależy od gości, dlatego przykładamy ogromną wagę do jakości produktów, ich przygotowania oraz rozmowy z gośćmi w restauracji.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Świeżego homara możesz zamówić u nas z 4 godzinnym wyprzedzeniem. Wystarczy, że zadzwonisz do Inso ☎️ 512393511