CZY URZĄDZENIE STYPY (obiadu po pogrzebie) POMAGA W PRZEŻYWANIU ŻAŁOBY ?
Odpowiemy, że TAK 🪦✝️
Z 15- letniego doświadczenia restauracji wynika, że żałoba po stracie rozumiana jest jako stan smutku, żalu, cierpienia i bólu związanego ze śmiercią bliskiej osoby. Smutek jest normalną reakcją na stratę.
Sposób przeżywania żalu może być odmienny u poszczególnych osób.
Jednym „łatwiej jest” znieść to uczucie w samotności a inni szukają otuchy - między innymi podczas konsolacji jest czas na otrzymanie i dawanie wsparcia poprzez bliskość, przytulenie, szczerą rozmowę, zapewnienie o pamięci i pomocy.
W takich okolicznościach zadaniem restauracji jest otoczyć opieką całą rodzinę poprzez życzliwość oraz przygotowanie smacznego menu.
———————————————————
Na zdjęciu obiad po pogrzebie dla 40 gości, dla których Chef 👨🏼🍳 Łukasz Kozłowski przygotował menu :
- rosół z kaczki 🍲
- kotlet schabowy z kością i zasmażaną kapustą 🥩
- mini torcik Pavlova z mango 🥭
———————————————————
Jeśli moglibyśmy pomóc w organizacji STYPY jesteśmy gotowi pod nr telefonu ☎️ 516157199
lub mailowo: