Na moje pytanie skąd Organizatorzy dowiedzieli się o Inso? Odpowiedzieli, że znają restaurację z czasów studenckich. Robili już z nami obiad po pożegnaniu babci - jeszcze przed metamorfozą gdy istniała sala Glamour.
Pamiętacie te czasy?
—————————————————
Chef doglądał przystawek podanych w stół - było ich 9 rodzajów. W kuchni czuwał na wydawce dań gorących i deserów.
Organizatorzy połączyli menu śródziemnomorskie z francuskim.
Kacperek biegał po Inso swobodnie - czuł się u nas jak w domu, z resztą jego dziadkowie też to przyznali.
—————————————————
Jeśli zastanawiasz się czy w obecnej sytuacji epidemicznej ZORGANIZOWAĆ PRZYJĘCIE Z OKAZJI CHRZTU ŚW. DZIECKA... może stoisz przed dylematem czy w domu, a może w restauracji? Rozważasz catering? Chętnie spotkamy się z Tobą w lokalu lub online, rozwiejemy wszystkie wątpliwości ??? ☎️ 512393511