Herbaty
Herbaty
Dziedzictwo Kulinarne regionu Lubelskie, Końskowola
Bora bora - hibiskus, jabłko, papaja, czarny bez, malina, truskawka,płatki słonecznika, bławatek i aromat
Earl Grey
White Rose - z dodatkiem płatków róży lub China Pai Mu Tan - klasyczna
Jaśminowa lub Marokańska mięta lub Sencha klasyczna
pomarańcza,gruszka, brzoskwinia, blawatek różowy
ananas, mango, kwiat granatu, kwiat lotosu
roibos, truskawka, lawenda, mięta
Pu Erh Superior - lekko ziemisty smak, bardzo skutecznie zastępuje małą czarną
Oolong - półfermentowana o całych liściach
herbata oolong, cytryna, różowy bławatek, niebieski bławatek
Ceremonia Gong FU CHA
chińska ceremonia parzenia herbaty oolong
minimum 2 uczestników
czas trwania 1,5h
cena 79zł za 1 osobę
Mrożona herbata
Mrożona herbata
z cytryną, miętą i syropem