Herbaty czarne:
Darjeeling lgfop 1 Gielle - wspaniała czarna herbata z najmłodszych pędów o świeżym smaku i aromacie.
występujące w owym regionie nadaje pełen, lecz delikatny smak z wyczuwalnym aromatem przypominającym wino muszkatelowe. Polecana na popołudnie, najlepsza jest bez dodatków, można jedynie dodać cienki plasterek cytryny. Nigdy nie należy wlewać do niej mleka, ponieważ zabije ono wszystkie cechy, które sprawiają, że herbata ta jest tak niezwykła Nazwa Darjeeling pochodzi od drzewa rosnącego w górach Indii. Duża wysokość, delikatne deszcze.
English Breakfast - mieszanka herbat Assam TGFOP Dekorai i Ceylon High Grown OP.
Herbaty czarne aromatyzowane:
Earl Grey - herbata naturalna czarna z dodatkiem aromatu.
Wiśnie w rumie - herbata naturalna czarna z dodatkiem wiśni i aromatu.
Marcepanowa - herbata naturalna czarna z dodatkiem migdałów i aromatu.
Zielona herbata:
Sencha Makato - japońska herbata zielona o żółtawozielonym naparze, w którego smaku goryczka sąsiaduje ze słodyczą. Japońskie herbaty to przede wszystkim herbaty zielone, nie fermentowane - są one coraz bardziej popularne w państwach zachodnich. Umiejscowiona w pobliżu góry Fuji prowincja Schizuoka jest główną plantacją. Najbardziej znanym gatunkiem jest SENCHA, o grubych długawych liściach i jasno zielonym naparze. Smak jej można określić jako rześki, delikatnie gorzki lub prościej typowo japoński. Jest to codzienna herbata Japończyków. Poza tym jest ona bardzo zdrowa, między innymi zapobiega zatruciom pokarmowym, zabija szkodliwe bakterie i toksyny w organizmie, także pomaga w higienie jamy ustnej (redukuje bakterie kariogeniczne).
Miętowa - herbata zielona Gunpowder z dodatkiem mięty i aromatu.
Jaśminowa - herbata zielona z dodatkiem kwiatu jaśminu.
Madam butterfly - autorska mieszanka przygotowana na bazie zielonej herbaty sencha wzbogaconej trawą cytrynową, wiśnią, ananasem oraz jaśminem.
Owocowe herbaty:
Rajska Riviera - żurawina, truskawka, ananas, banan, jabłko
Biała herbata:
China Pai Mu Tan - herbata biała o delikatnym smaku bez cienia goryczki.