Nasze referencje
ŚCIANKA CHWAŁY - wszystkie podziękowania i wyróżnienia nareszcie w jednym miejscu.
Dbałość o każdy szczegół
Przygotowania Restauracji Insomnia na ostatniej prostej do reprezentacji naszego kraju na Targach Expo 2015 w Mediolanie! Stay tuned.
Wspaniała śródziemnomorska uczta!
Wczorajsze przyjęcie nasi goście rozpoczęli wypiciem kilkudziesięciu ostryg oraz zamówionymi wcześniej trzema homarami w pikantnym limonkowo - waniliowym sosie.
Lokalne składniki
CHŁODNIK RZYMSKI zachwycał dziś gości 42-Polish Seminar on Positron Annihilation w 50 rocznicę obrony pracy doktorskie
Truskawkowe mojito
Hawana jest kolebką Mojito, chociaż dokładne pochodzenie tego klasycznego koktajlu jest przedmiotem debaty
Pierwsza polska edycja Gault & Millau TOUR
Wojciech Modest Amaro i nasz Chef kuchni Łukasz Kozłowski na historycznej pierwszej polskiej edycji Gault & Millau TOUR
Mięso królików w menu specjalnym
Comber z królika duszony w śmietanie z morelami, podlewany Sauternes , podawany z patatas bravas i marchewką.
Zupa cytrynowa z jaśminem
Drodzy goście polecamy Wam zupę wytrawną- cytrynową z aromatycznym jaśminem- tę doskonałą recepturę zdradziła nam Monika Butryn.
Zapraszamy na drinka SOCZYSTA BRZOSKWINIA
Bazą będzie Tatratea Peach Tea Liqueur – jest to likier ziołowy stworzony na bazie herbaty, pochodzi z Tatr Wysokich
Strona 62 z 65