Wiejski stół na starym piecu kaflowym, wyglada … imponująco! Smalec, bochny chleba z chrupiącą skórką, kiełbasy, mięsa, kiszonki ???? Hulaj dusza!
Jak zaplanować menu na całonocne wesele ?
Ile talerzy, sztućców i szkła mieć w zanadrzu na zmianę? Kto się tym zajmie podczas wesela?
Ewelina i Tomek na spotkaniu ze mną-managerem restauracji Insomnia ustalili kompletny plan wesela od A jak atrakcje do… ostatniego okruszka.
W menu ????
• Zupa – krem z pieczonej papryki
• Danie główne - polędwica z ziemniakami faszerowanymi borowikami z mixem sałat
• Deser - tiramisu pistacjowe
• 9 przystawek & pieczywo
- Cezar
- sałatka z miłością
- sałatka pera,
- roast toaster,
- śledzie cytryna&jabłko,
- sałatka jarzynowa,
- deska serów,
- szaszłyki z łososiem,
- pomidorki z pastą jajeczną
• Napoje zimne – na stołach
• Napoje gorące w formie bufetu
• Dodatkowe dania w bemarach samoobsługowych:
- placki ziemniaczane świetego Łukasza
- pierogi ukraińskie z masełkiem i cebulką
• Dodatkowe danie w kociołkach
- żurek
- barszczyk z pasztecikiem
• Tort – podany na waflach (wersja eko)
• Słodki stół & owoce
• Wiejski stół & bimber
• Alkohol (wina/piwa/wódki)
_______________________________
Obserwujcie koniecznie specjalny hasztag #weselewskansenie
Kto się skusi na klimatyczne przyjęcie w „innym świecie” ?
_______________________________
Jeśli szukasz restauracji która zorganizuje kameralne wesele, catering lub klimatyczny obiad poślubny jesteśmy gotowi podjąć Twoje wyzwanie.
Chętnie spotkamy się i porozmawiamy o szczegółach ??♀️?
Masz pytania? Pisz lub dzwoń śmiało ☎️ 512393511 lub