

WARSZTATY SZLAKIEM WISŁY Z RASAMI RODZIMYMI od morza ? po góry?️
W programie wydarzenia m.in.:
✔️ Prezentacja ras rodzimych zwierząt gospodarskich, walorów surowca z możliwością zastosowania w gastronomii.
✔️ Przedstawienie zalet krótkiego łańcucha dostaw: hodowca – gastronom – konsument w oparciu o lokalny potencjał surowcowy rodzimych ras. Uwzględnienie lokalnej tradycji kulinarnej.
✔️ Część praktyczna na którą wszyscy czekali…

VOLVO COOKING SHOW
Pokaz kulinarny wpisujący się w ekologiczną politykę firmy @volvocarpoland
????? Zgodnie z trendem LESS WASTE przygotowaliśmy

Codzienne pokazy kulinarne na Światowych Targach Expo w Mediolanie w wykonaniu Restauracji Insomnia
Co robi Restauracja Insomnia z Lublina na Światowej Wystawie EXPO 2015 w Mediolanie? Head chef Łukasz Kozłowski oraz sous chef Natalia Kozłowska przed międzynarodową publicznością wykonują autorskie pokazy kulinarne z uwzględnieniem menu z polskiej kuchni regionalnej.