Pokaz kulinarny wpisujący się w ekologiczną politykę firmy @volvocarpoland
Zgodnie z trendem LESS WASTE przygotowaliśmy:
- hiszpańskie gaspacho
- izraelską kszakszukę
- włoskie tiramisu (klasyczne i pistacjowe)
Podczas pokazu wykorzystaliśmy sposoby gotowania które minimalizowały zużycie energii oraz produkty które w nieoczywisty sposób zastąpiły oryginalne składniki np. czerstwe maślane bułeczki zamiast biszkoptów Savoiardi, już zimną kawę której nie zdążyłam wypić, samotne pomidory cherry z gałązki, skórki z chleba itd.
Zlecenie dla salonu samochodów Volvo z Konopnicy było dla nas symboliczne - poprzez otwarte akcje promocyjne takie jak pokaz kulinarny - marka @volvocars pokazuje, że warto poprzez roztropne zakupy do domu: kulinarne i samochodowe odpowiedzialnie korzystać z zasobów naszej planety.
Czekamy na kolejny event!
Psst! Zauważyliście nagłośnienie? Dzięki temu nasz pokaz objął zasięgiem cały salon samochodowy. Staramy się być jeszcze bardziej PRO !
Czekajcie na kolejne zaproszenie, warto.