Pokaz kulinarny wpisujący się w ekologiczną politykę firmy @volvocarpoland
Zgodnie z trendem LESS WASTE przygotowaliśmy:
- hiszpańskie gaspacho
- izraelską kszakszukę
- włoskie tiramisu (klasyczne i pistacjowe)

Podczas pokazu wykorzystaliśmy sposoby gotowania które minimalizowały zużycie energii oraz produkty które w nieoczywisty sposób zastąpiły oryginalne składniki np. czerstwe maślane bułeczki zamiast biszkoptów Savoiardi, już zimną kawę której nie zdążyłam wypić, samotne pomidory cherry z gałązki, skórki z chleba itd.
Zlecenie dla salonu samochodów Volvo z Konopnicy było dla nas symboliczne - poprzez otwarte akcje promocyjne takie jak pokaz kulinarny - marka @volvocars pokazuje, że warto poprzez roztropne zakupy do domu: kulinarne i samochodowe odpowiedzialnie korzystać z zasobów naszej planety.
Czekamy na kolejny event!

Psst! Zauważyliście nagłośnienie? Dzięki temu nasz pokaz objął zasięgiem cały salon samochodowy. Staramy się być jeszcze bardziej PRO !
Czekajcie na kolejne zaproszenie, warto.

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy

2022 10 18 pokazy