Zleceniodawcy po powrocie z andaluzyjskich wakacji postanowili wyprawić przyjęcie na zakończenie lata.
Catering dla 30 gości został zrealizowany w ogrodzie pod Lublinem. Przestrzeń jadalniana to 2 strefy: dla dorosłych oraz osobne miejsce dla dzieci (z uwagi również na odrębne menu).
O przygotowanie potraw zadbał kucharz
o serwis dań kelnerzy . Skorzystano z wypożyczalni zastawy i bielizny stołowej.
Co kuszącego w menu
- Zupa cebulowa z grzankami czosnkowymi serem Bursztyn i tymiankiem
- Paelle arroz negro/owoce morza/sepia z mątwy, warzywa
- Paelle z szynką, warzywa
- Kęski z kurczaka w cieście naleśnikowym, ziemniaczkami i mizerią
- Hiszpańskie churros z gorącą czekoladą
- Przystawki
- Śledzie
- TORTILLA
- Deska serów
- Rillettes z łososia
- Anchovies- sardele na toście z figą i mozzarellą
- Patatas bravas po kanaryjsku +mojo verde & mojo rojo
- Chrupiące tosty z masłem osełka, czosnkiem, papryką i jajem przepiórczym
- Sałatka z miłością- szynka włoska, soczysty arbuz
- Sałatka bałtycka z sardelami, jajkiem
- Selekcja pieczywa
————————————————————
Jeśli chcecie zrobić przyjęcie typu garden party np. z grillem napiszcie, chętnie przygotujemy Twoje wymarzone chwile
☎️512393511 lub napisz maila