Firmowy „śledzik” rozpoczęty przemówieniem prezesa, gdzie przybyli podzielili się opłatkiem i poddali się rozmowie przy stolikach koktajlowych.
Na story pokażemy jak wyglądały kulisy wydarzenia, znaliśmy to miejsce ponieważ w 2018 roku organizowaliśmy dla tego klienta wigilię na hali.
Kilka dni przygotowań, jeszcze więcej planowania i zakładania kilku scenariuszy.

W menu na szwedzkim stole ??‍??️
?️ Przystawki zimne
1. Sałatka z rukolą, marynowanymi buraczkami, mozzarellą, gruszką, prażonym słonecznikiem i octem balsamicznym
2. Tradycyjna sałatka jarzynowa
3. Śledzie trzy smaki malowane
- śledzie z jabłkiem, cytryną i cebulą skropione octem jabłkowym
- śledź w zaprawie piernikowej
- śledzie po sułtańsku z cebulką, pomidorami i rodzynkami
4. Rillates z łososia z ogórkiem kiszonym
5. Trio pasztetów z sosem borówkowym
6 .Ryba po grecku
??‍??
Dania gorące
Zupa
Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
Dania główne
Złocisty dorsz z sosem z prawdziwków
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
??‍??Deser
Szarlotka pod kruszonką na antonówkach
Makowiec

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe

2022 12 23 WigilieFirmowe